avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon de familie

Buna,as avea si eu o intrebare.........in luna nov2009 m-am casatorit ,sotul meu este cetatean din Bosnia Hertegovina,dupa primirea cartii de identitate din Romania am plecat impreuna din tara pana in Ungaria el plecand mai departe in Bosnia urmand sa-si schimbe pasaportul care urma sa expirein mai ,eu m-am intors la inceputul lunii iar el nu a mai dat nici un semn de viata de atunci.In cazul in care el sa folosit de mine doar pentru a avea dreptul de a calatori in Europa as dori sa desfac aceasta casatorie.Care ar fi pasii legali care s-ar putea face?
cu stima Emese
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 17:07, 19 Mai 2010
Introduceti actiune de divort, la judecatoria in raza careia ati avut ultimul domiciliu comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pașaport sau carte identitate pentru un minor italian ca să intre în românia florinfloris florinfloris Bună seara! Mă numesc Florin și aș dori o lămurire: specific faptul că soția mea este cetățean italian iar fiul nostru s-a născut în iulie 2008. În ... (vezi toată discuția)
Statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate ContSters29260 ContSters29260 Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate? Ma pot ... (vezi toată discuția)
Inregistrare obligatorie in românia a copilului de cetatenie italiana 1katerine 1katerine Am o fetița de 5 luni născută in Italia si care are cetatenie italiana (tatăl italian). As dori sa merg cu fetița in România, are carte de ... (vezi toată discuția)