avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie primul si al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie primul si al doilea copil

Daca varsta primului copil este de 1 an si 6 luni, am dreptul la indemnizatie si-n cazul celui de-al doilea copil,in conditiile in care sarcina este de o luna si doua saptamani?
Cel mai recent răspuns: Theia_ , utilizator 19:36, 19 Mai 2010
1. Da, veti avea dreptul la indemnizatie pentru CCC si pentru al doilea copil.
2. Inainte de a se termina CCC pentru primul copil faceti cerere la angajator de incetare a suspendarii CIM si reluare a activitatii si apoi procedati ca si la primul copil: concediu de maternitate si apoi CCC pana la 2 ani.
Multumesc frumos pentru informatii. O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere al doilea copil RoxanaAB RoxanaAB Buna seara, As fi bucuroasa daca m-ati putea lamuri intr-un aspect, cu atatea schimbari de legislatie nu mai stiu unde sa ma uit. Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Sarcina din timpul concediului de crestere a copilului irinagrecu irinagrecu Buna ziua, Am nascut in data de 10.07.2015. Acum fetita mea are 6 luni. As vrea sa raman iar insarcunata si sa beneficiez in continuare de concediu pt. ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului cris_tina83 cris_tina83 Buna ziua! Sunt in CCC pentru cel de-al 3-lea copil, care va face 2 ani pe data de 16.11.2014 (mentionez ca pe aceasta perioada nu am avut intreruperi , am ... (vezi toată discuția)