avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consultanta pe baza de contract.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consultanta pe baza de contract.

Buna, am citit aici pe forum ca se ofera consultanta in baza unui contract.Am nevoie de cineva cu experienta in drept penal.Ma puteti contacta prin pm penru inceput pentru discutarea termenilor si conditiilor.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Trifan Bogdan , utilizator 17:41, 20 Mai 2010
Buna ziua,

Aveti nevoie de consultanta interna sau internationala?

av. D.Herescu
Este bine de stiut ca niciun avocat nu va poate invata cum sa comiteti infractiuni.
Avocatii nu au acest drept.

In rest, nu trebuie decat sa va intelegeti cu avocatul la bani.

avocat Claudiu Lascoschi
Stabiliti mai intai zona geografica ori baroul din care sa faca parte avocatul de care aveti nevoie, preferabil din imediata apropiere a localitatii in care domiciliati.
Abia dupa aceea selectati avocatul specializat in drept penal.

(sau google - avocat drept penal oras X- enter)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat specializat in penal bitu bitu Am nevoie urgenta de un avocat ,cu experienta in penal,care ma poate ajuta intr-un dosar de delapidare,fals si uz de fals. Rog o recomandare serioasa. (vezi toată discuția)
Avocat penal buna ziua! caut un avocat din bucuresti cu experienta ... Simona7575 Simona7575 Avocat penal Buna ziua! caut un avocat din Bucuresti cu experienta in penal si civil care, intr-o prima etapa, sa-mi ofere consultanta juridica iar ulterior ... (vezi toată discuția)
Motivarea recursului dosar penal andrei211168 andrei211168 Buna ziua ! Peste 2 saptamani am primul termen la Inalta Curte de Casatie si Justitie . Conform codului de procedura penala motivarea recursului se depune ... (vezi toată discuția)