avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Notificare cesiune de creante
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Notificare cesiune de creante

Are cineva un model de notificare , facuta conf.art 1393 C.civ?Pentru un contract de cesiune de creante.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DANIEL TOCEA , Avocat 19:51, 19 Mai 2010
Nu trebuie sa urmariti neaparat un model, este necesar sa ii instiintati debitorului faptul ca creanta dvs. a fost cesionata catre persoana X, careia ii va achita suma restanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune datorie banca catre firma de recuperare creanta caprice caprice Buna ziua, De regula atunci cand o banca apeleaza la o firma de recuperare debite, banca sau acea firma anunta debitorul ca s-a cesionat creanta bancii ... (vezi toată discuția)
Contracte - preluare creanta horia2010 horia2010 Daca un contract se incheie intre doua parti atunci pe ce drept o a treia parte poate prelua drepturile uneia fara acordul celeilalte? cum se poate contesta ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit din 2004 preluat de firma de recuperare cerber16v cerber16v Buna Ziua. Am avut un imprumut din 2004, am platit o mare parte din el , si la un moment dat nu am mai platit. Banca mi-a crescut dobanda timp de trei ani. ... (vezi toată discuția)