avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ACTE NECESARE PT AUTORIZAREA PF - productie si comert ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ACTE NECESARE PT AUTORIZAREA PF - productie si comert agroalimentare

Buna ziua. As dori sa devin pf autorizata in producerea si comercializarea produselor agroalimentare de tip traditional, pe care sa le pot vinde in targuri si expozitii cu vanzare. Va rog sa-mi spuneti ce acte, cursuri sau autorizatii trebuie sa depun sau sa fac si unde anume. Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: MADLENEFF , utilizator 22:06, 19 Mai 2010
Cel mai bine este sa studiati OG 44/2008 dupa care mergeti la Registrul Comertului de care apartineti si solicitati informatii suplimentare.Studiati si pagina aceasta [ link extern ]
Va doresc succes.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2010
bogeanua, utilizator
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - producator... myhayl myhayl conform oug44\\2008 noi toti cei care activam in agricultura,me refer la legumicultori,trebuie sa ne autorizam.sincer nu stiu ce inseamnaasta si cum ne poate ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat eco21 eco21 o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate - cultivarea legumelor- si este la norma de venit, se incadreaza la exceptiile privind utilizarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)