avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozite si taxe locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozite si taxe locale

Buna seara, lucrez la primaria xxx , ma ocup de colectarea creantelor bugetare si am o nelamurire: in luna aprilie 2010 am inaitat spre urmarie si incasare, debitul unei persoane, catre primaria yyy ,unde si-a stabilit noul domiciliul, inca luna mai 2009 .Debitul de compune din impozit mijloc transport si amenzi ,debit aferent o parte din anul 2008, anul 2009 si 2010.Primaria yyy nu a preluat decat debitele aferente perioadei de cand debitorul si-a stabilit domiciliul pe raza localitatii lor.Este legal acest lucru? Primaria xxx cum sa il mai urmareasca din moment ce acesta nu mai are domiciliul aici?Nu este competenta primariei yyy?Mentionez ca primaria xxx a procedat si la infiintarea popririi asupra veniturilor debitorului ,dar in anul 2009 societatea la care a lucrat ne-a comunicat ca acesta nu mai este incadrat in munca.
In adresa de inainatre a debitului din data de 09,04,2010 primaria xxx a mentionat ca daca nu se confirma debitul in termen de 30 de zile se considera ca acesta a fost preluat , iar adresa de necomfirmare din partea primariei yyy am primit-o in data de 19,05,2010. Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Recuperare diferenta plati compensatorii YES_NO YES_NO Buna ziua, As dori un raspuns profesionist la urmatoarea situatie: Societatea comerciala (SC xxx SA) a intrat in insolventa in anul 2009. In paralel cu ... (vezi toată discuția)
Intampinare....sau contestatie Herra_ Herra_ Subiect: VA ROG SA (ma) CORECTATI- Solicit desfiintarea executarii silite, urmare a constatarii perimarii de drept Buna dimineata, Am intocmit o ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta n_parvan n_parvan Am nevoie de un model de contract de cesiune de creanta. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! (vezi toată discuția)