avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... palma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

palma

:help:
buna ziua,pentru o palma se poate ajunge pina in tribunal,daca minorii sa-u batut intre ei? multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 11:32, 20 Mai 2010
cel mai probabil, o masura educativa, data de procuror
Da , ma indoiesc ca s-au batut dandu-si o "palma" . Se poate scoate certificat medico-legal si ... in functie de acesta ... se actioneaza in instanta .
Buna ziua.Ne puteti preciza ce varsta au minorii?
De la o palma ,in raport de consecintele si prejudiciile care au urmat acesteia ,exista posibilitatea mentionata de dvs
@ildi70 a continuat discutia in alt topic (pe care l-am sters), din alta sectiune a forumului:

buna ziua,in afara scolii s-a intimplat conflictul intre ei,una dintre ele l-a injurat pe fiica mea ea dat o palma si parintii ei ne ameninta ca merg la politie si la tribunal.minorii au virsta intre 12 si 14 ani.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat minor. loviri și alte violente . crissty15 crissty15 Buna ziua, sunt mama unei fetite de 16 ani si am o problema foarte grava cu ea. In data de 5 martie 2014 am fost la politie cu ea si am primit un proces ... (vezi toată discuția)
Furt - minor prima abatere Decimani Decimani Buna ziua am un prieten de 15 ani aproape 16 si la un majorat a baut peste masura, vroia sa se duca la baie si a luat un telefon de pe masa la baie i-a rupt ... (vezi toată discuția)
Loviri sau alte violente in concurs cu distrugere catalin04 catalin04 Buna ziua ! Am sa prezint o speta si 2-3 intrebari l care as vrea raspunsul. Multumesc . In data de xx ma indreptam cu masina catre localiatea de domiciliu ... (vezi toată discuția)