avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROGRAM si CONCEDII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROGRAM si CONCEDII

eu lucrez de la 10 la 19, 8 ore plus o ora pauza de pranz.
E corect? Pauza de pranz nu se considera inclusa in cele 8 ore?

Iar concediul de 21 de zile cuprinde obligat-fortat 5 zile din perioada craciun-anul nou, timp in care compania oricum nu ar fi deschisa. E corect?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 22:39, 11 Aprilie 2007
Programul de lucru efectiv este de 8 ore, deci este corect :)
Daca unitatea este inchisa in perioada dintre Craciun si Anul nou, in planificarea concediilor de odihna poate fi cuprinsa aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna; program de lucru; demisii CatalinCristi CatalinCristi Buna ziua! Am cateva probleme, ca sa le zic asa, la locul de munca. Lucrez intr-un depozit de piese auto cu aproximativ 130 de angajati. 1. Problema ... (vezi toată discuția)
Modificare timp efectiv de munca sweet_lorry sweet_lorry Buna dimineata si Hristos a Inviat! Dupa o foarte scurta vacanta de Paste, astazi, cand am venit la serviciu, am primit o veste nu foarte placuta! Iata ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare delia2007 delia2007 Buna ziua. Bucatarii si ospatarii care lucreaza in regim hotelier, au program de lucru de la ora 7 la ora 22 , cu un program de ture de 12 ore cu 24 de ore . ... (vezi toată discuția)