avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Localitate depunere declaratii contabile lunare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Localitate depunere declaratii contabile lunare

Buna ziua,

Am o intrebare in legatura cu depunerea declaratilor contabile lunare.

Societatea prospat infiintata are sediul social in Bucuresti, dar eu, ca si Administrator locuiesc in alt oras. Voi avea nevoie de un contabil in Bucuresti sau in localitatea in care locuiesc?

Va multumesc anticipat pentru rapuns.

Declaratiile se depun in localitatea in care aveti sediul social; ar trebui o serie de declaratii depuse in localitatea in care locuiti (alta decat cea a sediului social) doar daca infiintati punct de lucru cu mai mult de 5 lucratori.

Succes!
Va multumeac mult pentru raspunsul prompt.

O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari despre infiintarea unui pfa ContSters136190 ContSters136190 Buna ziua As dori daca aveti amabilitatea sa ma ajutati cu niste raspunsuri in ceea ce priveste infiintarea unui pfa. 1)In primul rand m-ar interesa: ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mixta veredit veredit Problema mea este urmatoarea: vrem sa infiintam o firma impreuna cu sora mea, care este cetatean strain. Ea ar raspunde de achizitionarea materiei prime pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratii punct de lucru marylero marylero Buna ziua. Societatea la care ne desfasuram activitatea are sediul social in Arad si punctul de lucru declarat in Bucuresti (decl.010 si decl.060). Ieri, in ... (vezi toată discuția)