avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... regimul- exportului de aur
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

regimul- exportului de aur

buna ziua ,
vreau sa merg in SUA si doresc sa duc cadou 1 lingou de aur , pentru care am acte -el fiind achizitionat legal din banca din romania
intrebare: am voie sa scot din tara aur? si daca da in ce conditii/ si daca la intrare in SUA as putea avea probleme/ multumesc

Alte discuții în legătură

Donatie catre parinti Viatrix Viatrix Va rog ajutati-ma cu un sfat, am plecat din tara de ceva vreme si nu mai stiu care sunt procedurile. Sunt maritata in alta tara, lucrez aici de ceva ani. ... (vezi toată discuția)
Ambalare produs vrac si rebranduire raducojocaru raducojocaru Buna ziua, Doresc sa achizitionez spirulina de la un furnizor din Romania (nu este direct producator) vrac si apoi vreau sa o ambalez in cutii si sa o ... (vezi toată discuția)
Cetățenilor români le este interzis să achiziționeze aur financiar din altă parte decât de la băncile autorizate bnr? MGLC MGLC Bună ziua, Sunt persoană fizică și doresc să achiziționez aur 99,99% pur prin operațiuni în conturi de metal prețios deschis la o firmă din ... (vezi toată discuția)