avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ambalare produs vrac si rebranduire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ambalare produs vrac si rebranduire

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez spirulina de la un furnizor din Romania (nu este direct producator) vrac si apoi vreau sa o ambalez in cutii si sa o export in SUA. As dori sa stiu daca este posibil sa o ambalez intr-o cutia cu numele ales de noi (vom mentiona ca produsul este spirulina). De ce autorizatii as avea nevoie si daca pot sa scot produsul din tara cu declaratia de conformitate eliberata de furnizor.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns ca nu stiu - achizitie tutun vrac folosinta proprie mita2014 mita2014 Va rog frumos spuneti-mi si mie daca eu ca persoana fizica, cumpar tutun vrac 1kg sau 2kg de pe intenet, pentru folosinta proprie. Ce pot sa patesc? eu ca ... (vezi toată discuția)
Lavanda alexandru36 alexandru36 doresc sa infiintez o cultura de Lavanda.problema este unde vand lavanda???ma poate ajuta cineva?????? (vezi toată discuția)