avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie pilonul 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie pilonul 2

Am pensie pilonul 2 si as vrea sa stiu , va rog frumos daca puteti sa-mi explicati cum sa fac sa nu-mi afecteze banii depusi pentru pensie si care ar fi modalitatea legala de ai lua eventual si sa-i depun pentru o pensie privata?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am pensie privata la nn, plătită din 2022, vreau sa ... furtunaoana furtunaoana Buna ziua,am pensie privata la NN,plătită din 2022,vreau sa înceteze și să mi retrag banii pentru că nu mi mai permit plata ....nu mai am contractul sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la pilonul 2 dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara. In luna ianuarie 2018 doresc sa depun dosarul de pensionare anticipata partial.Intrucat nu am optat pentru Pilonul 2 privat,de unde pot recupera ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Geanina Sophia Geanina Sophia Unde pot depune cererea pentru retragerea din sistemul privat de pensii Pilot 2 și totodată să-mi retrag banii ? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)