avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare suma platita cu titlu de cautiune
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare suma platita cu titlu de cautiune

am depus o contestatie la executare silita si o cerere de suspendare provizorie .mi-a fost respinsa cererea si nu mi-a admis suspendarea. am declarat si recurs impotriva sentintei , dar tot nu am obtinut suspendare. pot face cerere sa-mi recuperez cei 10% din valoarea creantei in cazul meu 6250 ron?. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 09:26, 21 Mai 2010
Da. Va trebui sa faceti o cerere de restituire a cautiunii si instanta printr-o incheiere va dispune restituirea astfel incat sa va recuperati banii.

succes
av. Ileana Schwarz
In cazul in care creditorul care a solicitat instituirea popririi nu a formulat cerere in dos de contestatie la ex ca suma de 6250 lei constituita cu titlu de cautiune sa nu va fie restituita, in baza unei cereri adresata judecatoriei se poate dispune restituirea acestei sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa Notsure Notsure RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit ... (vezi toată discuția)
Suspendarea provizorie a executarii silite Alexandru1984 Alexandru1984 Buna ziua, Am urmatoarea problema: societatea unde lucrez a fost condamnata (in recurs) la plata unei sume destul de importante. In momentul de fata, a fost ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)