Sunt inv. la o scoala din Pitesti. Aici nu suntem incadrati si nici platiti ca profesori de invatamant primar, conform legii nr. 387/2009, directorul invocand scuza ca nu ajunge bugetul. Ce putem face? La alte scoli sunt incadrati si vor fi platiti retroactiv. Noi nu stim cui sa ne adresam. Daca incercam sa facem sesizari mai sus, la minister, ni se spune ca vom fi dati afara din scoala, ba chiar din invatamant. Asa ceva nu am mai vazut. Suntem la limita rabdarii. Putem face plangere penala contra directorului fiecare cadru didactic nedreptatit in parte? Avem dreptul sa cerem si daune morale pentru jigniri si alte proceduri care ni se adreseaza pentru ca ne cerem drepturile conform legii?
Multumim. Asteptam cele 30 de zile de cand am facut adresa in care cerem sa fim incadrati si salarizati conform legii 387/2009 si a legii 330/2009 si apoi, in functie de raspuns, vom actiona in consecinta. Ce nalamurire as mai avea e aceea ca ni s-a comunicat de catre director ca nu putem fi incadrate(emisa decizia), daca nu ne poate si salariza. este adevarat? in ce lege scrie asta?
Incadrare si salarizare
vyo
Lucrez in invatamant la ciclul primar. Conform legii 387/2009, trebuie sa fiu incadrata ca profesor de invatamat primar, deoarece am absolvit Fac. de Pedagogia ... (vezi toată discuția)