avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie

BUna ziua !am si o lamurire va-rog ajutati.Am primit preavizul in data de 23 04 2010-pina14 05 2010si o saptamina a trecutseful meu nu raspunda la telefon nu pot sa vorbesc cu ea. acum ce pot sa fac ? multumesc
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 10:43, 21 Mai 2010
Daca puteti fi mai concis(a) ar fi mai bine.
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
FLORIN VASILIU, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere vasileU vasileU Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca e corect :sotia lucreaza cu contract de munca la o firma si astazi i sa adus la cunostinta ca e in preaviz incepind cu ... (vezi toată discuția)
Un mic sfat va rog, multumesc frumos inout inout Buna ziua, Am o intrebare va rog: Am primit acasa o citatie in calitate de \"parat\": Numãr unic dosar: xxx/xxx/2009 Înregistrat în data ... (vezi toată discuția)
Ce obligati si raspundere are un executor judecatoresc daca el si-a facut treaba dar bani nu au ajuns unde trebuia? jokayan jokayan Buna ziua Am facut o executare silita catre {nam voie sa spun} in data de 11-04-2009- Am dat contul banci pe care l-am deschis si executorulu exact ... (vezi toată discuția)