avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mai am nevoie de semnatura tatalui ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mai am nevoie de semnatura tatalui ?

buna ziua !! am copilul in virsta de 16 ani si este cu mine in italia .intrebarea mea este ..venim in romania in vara si nu stiu daca mai trebuie semnatura tatalui ptr a parasi iar tara ca sa ne intoarcem in italia ,mentionez ca copilul este la scoala in italia ).va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:06, 21 Mai 2010
aveti nevoi de acordul tatalui!
daca sunteti casatorita, aveti nevoie de acordul tatalui. daca sunteti necasatorita si aveti minorul in incredintare, nu va trebuie decat hotararea legalizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil recunoscut de tata dar nu este de gasit nistorsofia nistorsofia Sunt romanca dar locuiesc in strainatate . Am m facut un copil cu un cetatean roman care a recunoscut copilul la nastere si i-am facut certificat de nastere ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii restrictioneaza dreptul de a calatori in strainatate? WhiteRose1 WhiteRose1 Buna ziua. As dori sa stiu cum se procedeaza in cazul in care voi avea un copil in afara casatoriei si doresc sa preia numele meu de familie, de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Familiar-acordul tatalui in ce priveste minorul larisa1986 larisa1986 buna ziua.am un baiat de 5 ani nascut in italia si cu certificat de nastere rominesc copilul este trecut pe numele tatalui noi find necasatoriti el la ... (vezi toată discuția)