Am fost actionata in judecata de catre sora mea,pentru efectuarea partajului,ea dorind mai mult decat jumatate din mostenirea parintilor nostri.
Problema este ca unul dintre martorii ei,respectiv verisoara noastra primara, a fost obiectul unei dispute mai vechi intre mine si ea, banale si personale,penibile in ce ma priveste,dar care au dus la ruperea definitiva a relatilor dintre noi.
Fiind o persoana extrem de rautacioasa si lipsita de scrupule, ba mai mult, fiind si extrem de proasta,ma tem de o razbunare in ce priveste depozitia ei!
Exista posibilitatea sa fie recuzata de avocatul meu?
Puteti sa va opuneti la audierea martorei fiind ruda si in dusmanie cu dvs.
Aveti posibilitatea legala ca impotriva oricarui martor care nu declara adevarul sa formulati plangere penala pentru marturile mincinoasa,conform art.260 c.pen
Nu pot fi ascultati ca martori:
1. rudele si afinii pana la gradul al treilea inclusiv;
2. sotul, chiar despartit;
3. interzisii si cei declarati de lege incapabili de a marturisi;
4. cei condamnati pentru juramant sau marturie mincinoasa.
Partile pot conveni, expres sau tacit, sa fie ascultate ca martori si persoanele prevazute la alin. 1 pct. 1 si 2.
Martor
stefan69
buna seara ! La prima infatisare de divort,reclamanta s-a prezentat cu un martor ,cu care ,eu parat am fost de acord .S-a hotarat audierea martorului la ... (vezi toată discuția)
Martor legal?
ELY63
Va rog sa imi spuneti daca este normal ca sora paratei sa fie martor intr-un proces de program vizitare minor?Eu stiam ca numai la divort pot fi martori din ... (vezi toată discuția)