avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda politia comunitara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda politia comunitara

buna
care sunt pasii de urmat pentru a contesta o amenda data de politia comunitara.
mentionez ca este vorba de o oprire pe un loc de parcare rezervat pentru diverse activitati 9parcare pt taxiuri), data cand a avut loc evenimentul este 06.03.2010 iar data comunicarii este 20.05.2010
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:41, 22 Mai 2010
Aveti termen de 15 zile de la data comunicarii sa formulati
contestatie impotriva procesului-verbal de constatare a
contraventiei la judecatoria in raza careia s-a constatat
contraventia.
Conform datelor comunciate de dvs sunteti in termen sa
formulati contestatia.
Procesul verbal trebuia sa va fi fost comunicat in termen de o luna de la data la care s-a produs evenimentul.
contestati procesul-verbal
vedeti ca pe procesul verbal este trecuta legea potrivit careia ati fost amendat.
cititi-o cu atentie
~ Conținut șters la cerere ~
Verificati cu atentie data incheierii PV si acea de pe corespondenta ;daca intre cele 2 date exista diferenta mai mare de o luna ,executarea se prescrie,conform art 14 din OG nr 2/2001

Alte discuții în legătură

Anulare amenda circulatie - data gresita Rams Rams Am primit o amenda de circulatie in data de 06.03.2010 pe motiv ca \"A condus auto nr.....si nu a respectat indicatorul \"Acces interzis\" Am fost incadrat la ... (vezi toată discuția)
Amendat fara sa-mi faca proces verbal. fale fale Am fost oprit de Politie in zona cu limitare de viteza la 70 km/h. Mi-a spus ca aveam 84 km/h si nu mi-a dat nici P.V sa semnez nimic. Mi-a spus doar ca amenda ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie fara datele contravenientului wolferin0 wolferin0 Buna ziua. Agentul constatator nu a completat datele contravenientului. Motiveaza ca a alunecat indigoul si doar pe exemplarul 2 nu apar datele. Este sau nu ... (vezi toată discuția)