buna ziua.o sa va prezint pe scurt urmatorul caz si va rog daca puteti sa am ajutati.este vorba despre o viitoare mamica..singura care ar dori sa stie daca statul ii mai acorda indemnizatia de crestere a copilului in cazul in care aceasta este in 1 an la facultate (spiru h.bucuresti),a ratat prima sesiune de examene punanad munca pe primul plan#-o (nu are carte de munca) si nu si-a achitat ultima taxa la facultate.mai poate fi considerata studenta?din cate am inteles aceasta indemnizatie se acorda doar studentelor,celor care au fost angajate-sau sotul (cu carte de munca) in ultimul an si celor care au primit ajutor de somaj.daca nu o poate primi alte ajutoare si/sau indemnizatii de la stat primeste?multumesc anticipat.(daca considerati ca,nu am dat suficiente informatii imi puteti lasa intrebari la care eu va voi raspunde)
pai mai intra in categ.studentilor sa inteleg?:O sau e deja ca si exmatriculata?nu gasesc nici un regulament al studentilor pe site-ul spiru haret de-aia sunt asa dezorientata.
AS MAI AVEA O NELAMURIRE...IN PRIVINTA INDEMNIZATIEI....CONTEAZA DACA E FACULTATE DE STAT SAU PARTICULARA?SPIRU HARET E PARTICULARA CHIAR DACA EA ESTE STUDENTA LA ZI