avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco la asirom,dauna totala fara plata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco la asirom,dauna totala fara plata

buna ziua!de 4 ani ma judec cu asirom pt o dauna totala,nu vor sa plateasca si pt asta o tot lungesc.sa judecat procesul la focsani.am castigat de 3 ori,iar ei au facut recurs,utima oara ei au castigat,asa a zis avocatul k inca nu am primit sentinta cik o primesc in 30 de zile si a ramas k noi sa facem recurs la curtea de apel galati.eu cred k avocatul meu e de partea lor,toate actele sunt la el.cum pot face rost de o copie a dosarului si care sunt pasii care ar trebui urmati de acum,dupa recursul de la galati ce urmeaza?
motivele pt care am pirdut se dau doar scris,sau avocatul stie deja care sunt motivele pt care am pierdut?
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
roxanapamfile, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxanapamfile , utilizator 22:24, 23 Mai 2010
Mergeti la instanta la care se afla dosarul si efectuatii xerocopii (a intregului dosar). In paralel, daca doriti sa renuntati la serviciile av dvs si sa va angajati alt aparator, o puteti face oricand, acesta fiind obligat prin lege sa va inmaneze toate actele ce le detine cu privire la cauza dvs.
Recursul este ultima etapa procesuala, celelalte cai de atac extraordinare impunand conditii speciale pentru a putea fi promovate (legate de procedura, de intelesul hotararii, de omisiunile instantelor in pronuntarea hotararii privind vreun motiv de recurs, etc). Aveti grija ca recursul sa fie depus motivat si in termen.
Painea cea de toate zilele a unui avocat o reprezinta procesele si este normal sa le lungeasca la infinit. Asa ca angajati-va un alt avocat si el va sti ce trebuie sa faca. Va urez succes!
Adrian.Tudor a scris:

Painea cea de toate zilele a unui avocat o reprezinta procesele si este normal sa le lungeasca la infinit. Asa ca angajati-va un alt avocat si el va sti ce trebuie sa faca. Va urez succes!

:ban: Aprecierea consider a fi nejustificat de caustica si generalizanta meritand o retractare.
Inclusiv recomandarea neaga "normalitatea" invocata.
Nu sterg mesajul, asteptand o interventie de onoare.Va multumesc.
intelegerea noastra a fost ca la sfarsitul procesului sa primeasca 5%din bani,adica3ooo de euro.
Procentul l-ati stabilit ca onorariu de succes?

Alte discuții în legătură

Sunt in termen sa sustin recursul declarat?? nicoleta_85 nicoleta_85 Am un dosar penal. este vorba de o intrerupere executare pedeapsa. Instanta de fond a respins cererea. Am declarat recurs a doua zi de la ... (vezi toată discuția)
Credibilitatea judecatorului michy michy sotul meu e condamnat definitiv acum avem o cerere de revizuire si a cazut la instanta care la pus liber si motiveaza k nu sunt indicii temeinice si nici macar ... (vezi toată discuția)
Cum si unde in afara de parchet pot face plangere impotriva fostului ... Sim48 Sim48 Cum si unde in afara de Parchet pot face plangere impotriva fostului avocat tinand cont ce desi am platit ONORARIYL INTEGRAL a doua recursuri ptr 2 procese ... (vezi toată discuția)