avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calea de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calea de atac

va rog sa ma ajutati cu o informatie.Cum atac o sentinta a curtii de apel.M-am judecat la judecatorie, apoi la tribunal si am castigat, dar apoi s-a facut ( recurs) si la curtea de apel am pierdut. Care sunt pasii urmatori?Cum pot sa atac sentinta curtii de apel? Ce termen de atac am, pentru ca nu am primit nimic de la ei, inca.Sa mai astept, sau ce ma sfatuiti sa fac ? Incotro trebuie "s-o iau"?
va multumesc din suflet pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 3 Iunie 2010
depinde ce scrie in decizie,ar mai fi cai exraordinare de atac dar...treb vazut dosarul;contactati un avocat
exista cai extraordinare de atac insa sunt extrem de selective privind motivele ptr care le puteti utiliza.

recursurile nu se comunica deci asteptati degeaba sentinta de recurs. mergeti la arhiva Curtii si solicitati o xerocopie de deciziei.
Potrivit Art. III din OUG nr.212/2008 (introdus prin Legea nr. 276/2009 pentru aprobarea OUG nr. 212/2008 ), hotararile judecatoresti irevocabile se comunica partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo geo-vem geo-vem Bun..deci sunt la contestatie in anulare,ar trebui sa fac recurs la ea? ,si pe urma la CEDO sau care sunt pasii?am avut pe fond,recurs si acuma contestatia in ... (vezi toată discuția)
Cand este definitiva sentinta pronuntata de tribunal? la judecatorie am obtinut anularea pv ,dar IPJ a depus recurs cerand: sa se respinga plangerea mea si sa se mentina Pv de constatare si sanctionare a ... (vezi toată discuția)
Cai de atac extraordinare in procesul civil szabo doinita doina szabo doinita doina prin sentinta judecatoriei mi s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru 15 ha teren. la tribunal s-a admis recursul comisiei judetene de fond funciar si ... (vezi toată discuția)