avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functia publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functia publica

buna,as avea o intrebare, raspunsul ei fiindu-mi de mare folos....ce contracte apar in activitatea unui functionar public...va rog mult sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 18:27, 22 Mai 2010
Functia publica se executa ca urmare a unei numiri prin dispozitia conducatorului institutiei publice, in conformitate cu statutul functionarului public, daca la asta va referiti.
ca o completare a celor spuse de userul @gabescu, functionarii publici nu au raporturi de munca, deci, nu li se incheie contract de munca, ci raporturi de serviciu. :)
In mesajul privat, pe care vi l-am trimis inainte de a primi vreun raspuns, v-am spus sa reformulati intrebarea (in mod concret) deoarece, fiind ambigua, veti primi un raspuns ca atare. Ceea ce s-a si intamplat.
In activitatea sa, un functionar public gestioneaza contractele specific atributiilor sale pe care le are in fisa postului sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru functionar public Steav Steav Daca functionarul public cu contract de munca pe durata nedeterminata primeste o ferta de lucru pentru 1 ora pe zi in domeniul privat legislatia in domeniu ii ... (vezi toată discuția)
Functionar public angajat la ong andreea_das andreea_das Sunt angajata ca functionar public intr-o institutie de stat cu atributii in domeniul protectiei persoanelor cu handicap (coordonare metodologica centre ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate presedinte sociatie locatari/functionar public VivieneV VivieneV Este incompatibil un functionar public care in exercitarea functiei se ocupa de acordare ajutoare energie termica dar este si presedinte asociatie proprietari? (vezi toată discuția)