avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

O sentinta definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie, are un termen de perimare, un termen maxim pentru solicitarea catre primarii a punerii in aplicare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Buril , utilizator 23:33, 22 Mai 2010
Dispozitiile legii speciale sunt in sensul ca institutiile statului, respectiv comisiile (locala si judeteana) sunt obligate sa puna in executare aceste hotarari. Comisia locala este obligata sa procedeze, de urgenta, la punerea in posesie, si sa inainteze documentatia catre comisia judeteana pentru emiterea titlului de proprietate. Solicitati-va drepturile castigate prin hotarare judecatoreasca!
Sa inteleg ca si daca nu s-a cerut primariei in mod expres de catre petent punerea in aplicare a sentintei, aceasta nu este perimata dupa faimoasa perioada de trei ani? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog indrumare de la un executor judecatoresc sejc sejc m-am straduit sa nu apelez la un executor judecatoresc mizand pe faptul ca institutiile statului se vor conforma unei sentinte judecatoresti.Sincer m-am ... (vezi toată discuția)
Situatie iesita din comun sejc sejc in urma unui proces pe fond si un recurs sunt in posesia unei sentinte definitive si irevocabile care suna astfel:\"admite actiunea formulata de ... (vezi toată discuția)
Cum se face o plangere in instanta marfan marfan Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face o plangere in instanta, pe motiv ca primaria nu pune in aplicare o sentinta definitiva si irevocabila de punere in ... (vezi toată discuția)