Sotia mea lucreaza in regim de part-time la un call center si se pare ca are probleme cu obtinerea concediului pe anul asta.
In contractul ei individual de munca sunt scrise urmatoarele:
"H. Durata muncii:
1. o norma intreaga, durata timpului de lucru fiind de 0 ore /zi [...]
2. o fractiune de norma de 2 ore pe zi (cel putin 2 ore/zi), 10 ore/saptamana
[...]
I. Concediul:
Durata concediului anual de odihna este de 21 zile lucratoare, in raport cu durata muncii (norma intreaga, fractiune de norma)
De asemenea, beneficiaza de un concediu suplimentar..."
Capitolul I l-am transcris complet, asa apare in contract, la final cu puncte de suspensie si fraza ramasa neterminata.
Sotia mea nu a acordat mare atentie anul trecut numarului de zile de CO, intrucat fiind la 2 ore/zi are destul timp liber. Pe la sfarsitul lui noiembrie 2009 a fost chemata si i s-a spus ca nu a luat deloc CO pe 2009 si sa isi ia macar 10-11 zile la inceputul lui decembrie si sa ramana un rest de 9 zile de raportat in 2010.
Cand a facut cerere de concediu pe 2010, i s-a reconfirmat ca are de luat 9 zile din 2009.
Sotia a depus cerere scrisa saptama trecuta pentru o o perioada din iunie. I s-a adus la cunostinta VERBAL ca nu se vor acorda concedii in luna iunie (motivul este campionatul mondial de fotbal, proiectul pe care lucreaza sotia mea este legat de pariuri sportive).
Intrebarile noastre:
1. daca nu primeste instiintare SCRISA privind refuzul cererii, putem considera ca e acceptata?
2. daca primeste instiintarea in scris privind refuzul, aceasta poate fi atacata? ma indoiesc ca motivul "firma nu acorda concedii in luna iunie" este legal, iar daca motivul ar fi "firma nu o poate inlocui cu altcineva" ma gandesc ca ar trebui sa probeze ca nu exista cine sa o inlocuiasca (greu de dovedit, ea este printre putinii care au contract de 2 ore acolo, cei mai multi au contracte de 3-4 ore si sunt si contracte full-time).
3. legat de numarul total de zile de CO: de fapt, la cate zile are dreptul ea, prin cim? exprimarea din capitolul "I" citat mai sus mie mi se pare ambigua si imi da dureri de cap
Va multumesc pt atentia cu care ati citit acest "zid de text" :)
1.Sa solicite ca acordul /dezacordul sa fie inscris pe cerere.
2.Poate fi atacata,dar nu inseamna ca va avea neaparat castig de cauza.
3.nr orelor de lucru este 2h/zi,deci concediul este tot 2h /zi..deci va fi pontat 21 zile de concediu/an..
1. Durata concediului de odihna este aceeasi, indiferent de durata muncii zilnica a muncii inscrisa in CIM.
2. Capitolul "I.Concediul" este vechi. Intre timp s-a modificat si Codul muncii si formularul de CIM.
Salariatul încadrat cu contract de muncă cu timp parţial se bucură de drepturile salariaţilor cu normă întreagă, în condiţiile prevăzute de lege şi de contractele colective de muncă aplicabile.
Sistemul proporţionalizării cu timpul efectiv lucrat se aplică numai în cazul drepturilor salariale nu şi în cazul concediului de odihnă.