avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită creanta
Discuție deschisă în Executare silită

creanta

Mi s-a "ordonat " practic ca in termen de 1 saptamana sa depun toata suma restanta altfel ma trezesc cu executorul la usa,e legal sa adopte o astfel de atitudine ?
Cel mai recent răspuns: giuliola , utilizator 12:51, 23 Mai 2010
o asemenea modalitate de restituirea a unui imprumut nu este legala. ce scrie in contractuil de imprumut/creditare si ce s-a intimplat pina in acest moment?
Am intarziat cateva luni cu plata ratelor aferente cardului,intre timp am mai depus sume in cont,ultima data am depus 50 E vineri si dupa confirmarea platii mi s-a "ordonat" sa restitui in termen de 1 saptamana toata suma,altfel ma executa
giuliola a scris:

Am intarziat cateva luni cu plata ratelor aferente cardului,

Conform normelor in vigoare dupa decaderea termenului de 90 de zile creditorul poate cesiona creanta la recuperator
Acesta ,cu scopul recuperrarii debitului, poate demara procedura legala de
recuperare
Dosarul este la recuperator,keos,sau asa ceva
1-Rugam respectati regulamentul formului si nu postati denumiri recuperatori
Beneficaiti de facilitatea Editeaza care va permite redeschiderea mesajului anterior si corectarea acestuia
2-Contatati recuperatorul in vederea negocierii esalonarii platilor restante

Alte discuții în legătură

Creanta la o societate de recuperari creante CVOVIDIU CVOVIDIU Am o întrebare: dacă am avut un credit la .... pe care nu am reusit sa îl plătesc la timp, a fost cedat unei firme de recuperare crean?e E....., am mai ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata cipoo cipoo Buna ziua , Acum cateva zile am primit o somatie de la [CESIONAR] (am avut un credit la [BANCA] si am ramas restant iar cei de la [BANCA] au declarat ... (vezi toată discuția)
Dobanda la firmele de recuperare apop77 apop77 am avut un credit la X banca din 2005,de 14 400 lei,facut pentru altcineva,dar pe numele meu,respectiva nu a platit decat vreo 8 rate,in 2008,am primit acasa ... (vezi toată discuția)