avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bun imobil pentru o creanta de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bun imobil pentru o creanta de 850Euro?

multumesc pentru raspuns.

Pentru 850 E, credeti ca imi vor lua apartamentul ? ma gandesc ca cel mai la indemana ar fi poprire pe salar, care din cate stiu poate fi 1/3 din salar maxim,corect ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:16, 23 Mai 2010
depinde de garantiile aduse. exista posibilitatea recuperarii prin institutia popririi pe salar. trebuie vazute clauzele inscrise in contractul de creditare/imprumut.
In raport de clauzele contractuale,posibil sa se recurga la executare silita ,care in lipsa altor bunuri,conturi ,creditprul/recuperatorul poate dispune poprire pe salariu pana la concurenta somei restante
cardul brd-finace a fost obtinut in baza unei adeverinte de salar si o copie a contractului de casa,pt confirmarea adresei,atat
Atentie sporita cu adeverinta de salariu,pentru ca de regula aceasta ,contine precizari speciale,in caz de neplata credit
card carrefour,formulat tip pentru obtinerea unui card ,atat,in care s-a completat de catre angajator venitul lunar

Alte discuții în legătură

Intarziere rata razvan22 razvan22 buna ziua.bunica are un card de credit la brd finance si ma ocup eu de plati.si de un an de cand am facut acest card am intarziat decat de 5 ori cu plata.iar ... (vezi toată discuția)
Credit restant kristina1 kristina1 buna seara! sotul meu are un credit restant la BRD, azi a constatat ca nu poate retrage bani de pe cardul de salariu care este la o alta banca. este posibil ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)