Pentru 850 E, credeti ca imi vor lua apartamentul ? ma gandesc ca cel mai la indemana ar fi poprire pe salar, care din cate stiu poate fi 1/3 din salar maxim,corect ?
depinde de garantiile aduse. exista posibilitatea recuperarii prin institutia popririi pe salar. trebuie vazute clauzele inscrise in contractul de creditare/imprumut.
In raport de clauzele contractuale,posibil sa se recurga la executare silita ,care in lipsa altor bunuri,conturi ,creditprul/recuperatorul poate dispune poprire pe salariu pana la concurenta somei restante
card carrefour,formulat tip pentru obtinerea unui card ,atat,in care s-a completat de catre angajator venitul lunar
Alte discuții în legătură
Intarziere rata
razvan22
buna ziua.bunica are un card de credit la brd finance si ma ocup eu de plati.si de un an de cand am facut acest card am intarziat decat de 5 ori cu plata.iar ... (vezi toată discuția)
Credit restant
kristina1
buna seara!
sotul meu are un credit restant la BRD, azi a constatat ca nu poate retrage bani de pe cardul de salariu care este la o alta banca. este posibil ... (vezi toată discuția)