avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bun imobil pentru o creanta de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bun imobil pentru o creanta de 850Euro?

multumesc pentru raspuns.

Pentru 850 E, credeti ca imi vor lua apartamentul ? ma gandesc ca cel mai la indemana ar fi poprire pe salar, care din cate stiu poate fi 1/3 din salar maxim,corect ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:16, 23 Mai 2010
Avand in vedere ca suma nu este mare se va pune
poprire pe veniturile dvs din salariu.
daca recuperatorul ia decizia aceasta,cam cat timp dureaza procedurile legale,pana la punerea in aplicare ? trebuie sa fiu instiintata anterior deciziei sau nu este obligatoriu ?
Procedura nu dureaza mult ,avand in vedere mentiunile din adeverinta dvs .
Urmeaza ca recuperatorul sa va notifice obligatia de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere rata razvan22 razvan22 buna ziua.bunica are un card de credit la brd finance si ma ocup eu de plati.si de un an de cand am facut acest card am intarziat decat de 5 ori cu plata.iar ... (vezi toată discuția)
Credit restant kristina1 kristina1 buna seara! sotul meu are un credit restant la BRD, azi a constatat ca nu poate retrage bani de pe cardul de salariu care este la o alta banca. este posibil ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)