avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit restant
Discuție deschisă în Executare silită

Credit restant

buna seara!
sotul meu are un credit restant la BRD, azi a constatat ca nu poate retrage bani de pe cardul de salariu care este la o alta banca. este posibil ca cei de la brd sa fi blocat contul?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 18:11, 4 Ianuarie 2015
Raspunsul exact il aflati intreband la banca unde aveti contul actual si de unde nu ati putut ridica banii.
In situatia in care banca creditoare a demarat procedura executarii silite, este posibil sa fi pus poprire pe celelalte conturi ale debitorului. Oricum, trebuia sa fiti anuntati despre inceperea executarii silite. (vedeti adrese de la banca, recuperatori, executor etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Penalitati la credit ipotecar cdga_2007 cdga_2007 Am un credit ipotecar din 2008 in CHF. Nu am mai putut plati ratele de un an de zile.Banca mi-a calculat penalitati care in prezent se ridica la inca o data ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)