avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce ar putea face contabilul?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce ar putea face contabilul?

Ce ar putea face contabilul in cazul in care patronul ii cere sa nu declare tot tva-ul care este de plata, si ii semneaza el decontul de tva? Ce ar pati el (contabilul) in cazul unui control? Contabilul completeaza jurnalele de tva corect . Sa-si dea demisia?In afara de majorarile si penalitatile pe care le-ar plati firma ce i s-ar putea imputa contabilului?:((
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:55, 1 Iunie 2010
I s-ar putea intampla multe...dar cine e atat de inconstient, incat sa declare fals un tva de plata, in cunostinta de cauza, si sa mai si semneze?!
Sunt multi care fac asemenea prostii.Am intalnit astfel de persoane, care fac ce spun patronii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva pe zero deacroxana deacroxana Am preluat contabilitatea unei firme, si pe anul 2010 ultimele deconturi sunt pe zero depuse, desi au existat operatiuni pe lunile ianuarie si februarie si ... (vezi toată discuția)
Riscuri neinregistrare factura in jurnalul de cumparari sensoaltec sensoaltec buna, la un control venit de la finante la firma unde muncesc, s-a descoperit ca am uitat sa inregistrez in jurnalul de cumparari o factura. ce risca firma ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal tzuku51 tzuku51 Referitor Art.159-Corectarea documentelor,al.3:\\"Pe facturile (de corectie)emise se va face mentiunea ca sunt emise dupa control si se vor inscrie intr-o ... (vezi toată discuția)