avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

daca sotia nu are domiciliu cu al meu vor fi probleme la actiunea de divort?:sorry:
Cel mai recent răspuns: claudiu_iulian , utilizator 15:26, 23 Mai 2010
Introduceti actiunea de dovort la judecatoria din raza ultimului domiciliu comun .
nu am avut un domicilu comun
Niciodata nu ati avut domiciliu comun ? Este vorba de ultimul domiciliu comun , indiferent cand a fost ...
nu am avut si nici nu a fost de comun acord,din cauza parintilor ei care au fost contra
In cazul in care sotii nu au avut un domiciliu comun, sau daca, la data introducerii actiunii, nici unul dintre soti nu mai locuieste in circumscriptia judecatoriei ultimului omiciliu comun, isi gasesc aplicare dispozitiile dreptului comun si deci cererea va fi adresata judecatoriei de la ultimul domiciliu sau resedinta sotului parat.

Alte discuții în legătură

Calea cea mai scurta catre un divort rapid danny_sad danny_sad Buna ziua.As dori un sfat in legatura cu situatia ce urmeaza: M-am casatorit cu O.M. in 2000,casatorie din care a rezultat o fetita.In 2004 am divortat,un ... (vezi toată discuția)
Divort rapid catalina1276 catalina1276 Pot sa ma adresez instantei de judecatorie din orasul unde lucrez (care este diferita de cea de domiciliu)? Pot divorta si fara avocat? Ar putea fi in divort ... (vezi toată discuția)
Divortul de comun acord fara copii sau partaj alecomsrl alecomsrl Buna ziua. as dori sa stiu daca se poate care este procedura(actele care se depun si unde) la divortul de comun acord fara copii si fara bunuri de impartit si ... (vezi toată discuția)