avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionarul public, diplomat?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionarul public, diplomat?

poate fi functionarul public un reprezentant diplomatic al Romaniei in strainatate si daca da, ce contracte poate incheia acesta...multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:32, 23 Mai 2010
Buna ziua.Diplomatul este functionar public si incheie documentele stabilite prin fisa postului
Buna ziua !
Reprezentantul diplomatic al Romaniei isi desfasoara activitatea in serviciile diplomatice si consulare,si potrivit dispozitiilor imperative art. 5 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici[2], acestia se bucura de incadrarea, legala, in categoria functionarilor publici cu statut special.
In legatura cu atributiile acestuia acestea sunt stabilite prin fisa postului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si termen preaviz camelia_cazan77 camelia_cazan77 Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in sistemul penitenciar de 6 ani, in momentul de fata fiind plecat din ... (vezi toată discuția)
Transformare post ginel958 ginel958 Este posibilă transformarea postului contractual de fochist în post de consilier juridic gradul II şi asta prin HCL? Vă mulţumesc! (vezi toată discuția)
Medicii-functionari publici? Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Stie cineva ce se mai intampla cu intentia de a se asimila medicii functionarilor publici? Mi s-a parut o chestie de bun-simt, dar utopica, din ... (vezi toată discuția)