avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stie cineva ce inseamna certificat fiscal cu grefa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stie cineva ce inseamna certificat fiscal cu grefa?

Azi de la ANCPI am aflat ca vor un certificat fiscal de grefa, pentru a intabula un imobil.
Stie cineva ce e asta?

Mersi mult.
Cel mai recent răspuns: eleea , utilizator 10:21, 1 Septembrie 2007

adica grefiera sa-ti elibereza un certificat fiscal ?
asta de unde au scos-o ? :))
Nu stiu fratilor ca m-a lasat muta aceasta formulare?

Ideea e ca nimeni de la OCPI nu stie si toata lumea zice sa-l intreb pe registratorul care mi-a facut incheierea care binenteles ca azi nu e:((
cred mai degraba ca-i vorba de rol-ul de la finante privind imobilul!
...e vorba de certificatul fiscal cu valoarea de impozitare...vezi ca pentru intabularea unei constructii se plateste taxa asta de 50 ron plus 0,05 din val. de impozitare...
Certificatul de grefa se elibereaza de catre instanta (proces pe rol sau deschidere succesiune), iar certificatul fiscal se elibereaza de catre directia de impozite si taxe locale.
Pentru intabulare este necesar certificatul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac pentru intabulare drept de proprietate prin ... Viopogy Viopogy Ce trebuie sa fac pentru intabulare drept de proprietate prin succesiune. Este vorba de teren agricol. Exista cf. (vezi toată discuția)
Taxa de intabulare la cadastru ili47 ili47 va rog frumos sa ma lamuriti in problema urmatoare am terminat o constructie ,am impunere de impozit pe care apare valoarea intermediara de calcul ,care ... (vezi toată discuția)
Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)