avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... procedura de insolventa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

procedura de insolventa

Am avut o firma care din 2004 nu mai functiomeaza, dar care la acea data avea datorii la stat si s-a dizolvat de drept comf. art 31 din L359/2004. Acum am primit o sentinta comerciala prin care se dispune deschidere procedurii simplificate de insolventa. Eu nu pot plati datoria (cca 20000 ron), avin un salariu de 600 ron lunar.
Ce mi se poate intimpla? Ce pot face?
Mentionez ca am fost pacalit de o doamna care a deschis firma pe numele meu, dar eu i-am facut procura dumneaei, a dispus cum a vrut de banii firmei, apoi a disparut. Nu am mai dat de ea.

Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 22:30, 23 Mai 2010
Daca veti fi citat in actiounea de ataragere a raspunderii veti prezenta instantei procura si musai sa aveti un avocat specializat cu procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii buget/firma fara activitate mariana_d mariana_d Buna seara tuturor! Ma aflu intr-o situatie un pic dificila si m-ar interesa daca ma poate indruma cineva sa gasesc o solutie legala. Speta e ... (vezi toată discuția)
Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma cu datorie din amenda neplatita liviupaun liviupaun Am o societate comerciala,acum vre-o 2 ani am primit o amenda de la itm,nu am platit-o,iar acum as dori sa o inchid.care este procedura?si cat ar costa?va ... (vezi toată discuția)