avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constatarea dreptilui de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constatarea dreptilui de proprietate

Buna. De ce documente am avea nevoie pentru obtinerea Ordinului Prefectului pt. constatarea dreptului de proprietate pe un teren intravilan fara constructie pe el. ???
Cel mai recent răspuns: lordionis , utilizator 20:53, 28 Mai 2010
Terenul in cauza in Cf la A. Partea a-I-a -- rubrica Descriere imobil este trcut faneata in prundu borcutului in registru agricol 1959-1963 este trecut corni (arabil) (asa ii spun si laocalnicii) si in registrul agricol 2010 numai Borcut (arabil) ???????????????????????

Multumesc pt atentia si raspunsurile dumneavoastra.
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
lordionis, utilizator
Daca este vorba de modul in care sunt stabilite categoriile de folosinta ale terenului intravilan (de exemplu, intravilan arabil, pasune, vie, etc), pe OP se va mentiona, la intreaga suprafata a curtii, categoria de folosinta curti-constructii (spre deosebire de TP unde, pe verso, se defalca categoriile de folosinta pentru terenul detinut in intravilan).
Totusi, din insasi formularea data de legea 18/1991, terenul in cauza trebuie sa fie aferent unei locuinte...nu stiu daca se poate emite OP doar pe teren, fara sa existe mentionata vreo casa, cat de mica sau de veche, prin evidentele agricole ale primariei...
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
Kyandra, moderator
Nu este nici un fel de cladire pe teren. Numai vecinii au cladiri pe terenurile lor, deasemenea nici vecinul din spate nu are cladire pe terenul lui.
At. ce ar fi de facut?
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
lordionis, utilizator
Va rog....
Va rog frumos...un raspuns..
Atunci ce am putea face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie de casa pe teren intravilan, categoria faneata stefanalex stefanalex Am cumparat in 2012 un teren de 1604 mp. Acesta figureaza in acte ca teren intravilan categoria faneata. El nu a fost folosit niciodata ca faneata ci ca teren ... (vezi toată discuția)
Mostenire, drept de proprietate dumitrugj dumitrugj buna ziua , am si eu o intrebare :ma poate lamuri cineva cu privire la registru agricol,registru parcelelor cu pozitie,rol ,vecini cat are fiecare curti ... (vezi toată discuția)
Cum contest impozitul diferentiat pentru terenul agricol din intravilan, primii 400mp fiind incadrati la curti constructii conf art 465 lg. 227/2015 (cod fiscal)? cristiferus cristiferus Am solicitat si am primit de la Primarie un raspuns despre cum se calculeaza impozitul pe terenul agricol intravilan, impreuna cu calculatia detailata. In ... (vezi toată discuția)