avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu am putut sa platesc la banca 4 rate si mau dat in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu am putut sa platesc la banca 4 rate si mau dat in judecata ce pot face

ce pot face nu am putut sa platesc la banca din anumite probleme am ramas fara munca copilu bolnav cind niam gasit de munca aveam deja 4 rate neplatite ce pot sa fac
Cea mai buna solutie in cazul acesta este sa mergeti la banca sa discutati cu ei, concomitent sa incepeti sa platiti indiferent ce suma.
dar trebuie sa ma gasesc cu avocata si cu executoru zi am fost anuntat vineri
Contactati banca in vederea reesalonarii paltilor
banca spune ca e prea tirziu
ce ma fac trebuie sa ma gasesc la ora 12 cu ei azi
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
lica86, utilizator
In masura in care conditiile de creditare permit, puteti solicita o reesalonare a datoriei , motivand situatia materiala dificila in care va aflati, eventual sustinand-o cu inscrisuri doveditoare.

O eventuala refinantare a creditului va fi aproape imposibil de obtinut, intrucat la acest moment nu obtineti venituri.

Din punct de vedere al procesului promovat in instanta, informatia dumneavoastra nu este completa in ce priveste destinatia creditului : nevoi personale, credit ipotecar, credit program "Prima casa" achizitionare auto, etc ? In raport de destinatia acestuia se poate discuta care sunt implicatiile cu privire la garantiile instituite de banca creditoare, pe care aceasta le va putea pune in executare (venituri salariale, titular / coplatitori, bunul imobil , etc.)

Alte discuții în legătură

Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Plata unui imprumut bancar mihai.baxxter mihai.baxxter Buna ziua, am avut un imprumut de nevoi personale la o banca, in februarie am pierdut locul de munca si nu am mai putut plati rata, abia acum 2 zile m-am ... (vezi toată discuția)
Restante banci dritaS dritaS am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare ... (vezi toată discuția)