avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... emitere factura pfa traduceri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

emitere factura pfa traduceri

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum se completeaza o factura pt pfa traducator/interpret...daca am rubrica de TVA trec zero(0,00) ?, apoi la delegat pe cine trec- datele mele?, la u.m. trec h(ora) daca am efectuat interpretare? Apreciez orice raspuns pertinent.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 09:40, 25 Mai 2010
daca nu sunteti platitor de TVA nu treceti nimic la rubrica TVA , nici macar 0, la delegat treceti datele dvs, daca calculati pe ore tariful puteti trece ora (h) la U.M, in mod normal ar fi trebuit sa aveti exemplare de facturi fara rubrica de TVA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Detalii completare factura clauuudiu clauuudiu Buna ziua, Sunt PFA nou-infiintat si tocmai ce-am fost la ANAF pentru a-mi depunde declaratia 220. In acelasi timp, mi-au fost vizate 1 facturier si 1 ... (vezi toată discuția)
Completare factura pentru rent a car barbucosmin1984 barbucosmin1984 buna ziua am deschis pfa cu obiectul de activitate anchirieri auto cum am mai spus si in alte intrebari pe forum.vreau sa multumesc celor care m-au ajutat cu ... (vezi toată discuția)