avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... consilieri asimilati magistratilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

consilieri asimilati magistratilor

stie cineva cu posturile de consilieri asimilati magistratilor cand sunt examene?inseamna doar locuri pt bucuresti?alte detalii? ms
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:57, 25 Mai 2010
Gasiti toate informatiile necesare pe site-ul oficial al Institutului National al Magistraturii: www.inm-lex.ro
Da, sunt doua-trei locuri pt Bucuresti, la fiecare examen de admitere la INM, selectionati dintre candidatii care indeplinesc conditiile de admitere dar care nu au prins un loc, care dau un examen suplimentar la o limba straina la alegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre avocati maria20 maria20 Buna!Sunt studenta la drept. As dorit sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a ajunge magistrat.Ce trebuie sa mai fac pe langa perioada de stagiatura de 2 ani , ... (vezi toată discuția)
Admitere la inm mocike mocike Buna seara!Am si eu a o intrebare.Sunt in clasa a XII-a si dupa terminarea liceului as vrea sa ma dau la Facultatea de Drept din Cluj Napoca si dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci in ce consta dosarul de admitere la INM ?...ce conditii trebuie intrunite?...este necesara si experienta profesionala in domeniu?...care sunt materiile? (vezi toată discuția)