avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stampila pierduta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stampila pierduta

Buna ziua tuturor!
Stiti care este procedura in cazul in care s-a pierdut stampila unei asociatii? Trebuie pus un anunt in MO. sau intr-un ziar? Vad ca a mai fost pus aceasta intrebare pe forum dar in anul 2005, poate ca s-a schimbat de atunci regula.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:53, 25 Mai 2010
Anunt la ziar ca s-a perdut si se declara nula si va refaceti amprenta stampilei care sa aiba aceleasi date dar cu un alt model imprimat diferit de prima
In completare va mai pot spune ca pentru a obtine o alta stampila va trebuie certificatul CIF al asociatiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez dacã am pierdut ºtampila de traducãtor autorizat? ELuminita ELuminita Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum trebuie sa procedez in cazul pierderii stampilei de traducator autorizat? Multumesc (vezi toată discuția)
Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Problema chitantier asociatie locatari AnghelCostinel AnghelCostinel Am urmatoarea problema. In urma unor discutii purtate cu vecinii mei,unul dintre ei sa aratat nemulțumit de chitantele emise de catre administrator pe motiv ... (vezi toată discuția)