avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Cum procedez dacã am pierdut ºtampila de traducãtor ...
Discuție deschisă în Traduceri

Cum procedez dacã am pierdut ºtampila de traducãtor autorizat?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, cum trebuie sa procedez in cazul pierderii stampilei de traducator autorizat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:35, 29 Noiembrie 2011
Stampila trebuie declarata nula printr-un anunt dat in orice ziar local de larga circulatie.
Urmatorul pas este sa va faceti o noua stampila care trebuie sa contina un element distinctiv fata de amprenta primei stampile.
Dupa realizarea noii stampile trebuie sa mergeti la tribunal, la banca si oriunde ati depus amprenta stampilei alaturi de specimenul de semnatura pentru a comunica faptul ca stampila initiala a fost pierduta si declarata nula (sa aveti cu dvs. cateva copii ale anuntului).
Odata cu aceasta comunicare veti inregistra amprenta noii stampile alaturi de specimenul dumneavoastra de semnatura.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)
Pierderea stampilei unei institutii publice aleodor27 aleodor27 Care este procedura in cazul pierderii unei stampile a unei institutii publice? (vezi toată discuția)