din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia financiara, si urmeaza sa iau codul de identificare fiscala in doua saptamani Pana atunci as dori sa rezolv si cu stampilele. Am vazut mai multe modele de stampile rotunde de traducator, si mi-e destul de clar ce trebuie sa scrie pe ele: Nume, prenume, traducator autorizat, engleza si numarul autorizatiei. Este suficient? Intrebarea mea ar fi ce trebuie scris pe stampila dreptunghiulara? Acelasi lucru ca pe cea rotunda? Ma gandesc sa imi fac doua stampile rotunde- una de birou si una de buzunar, am vazut ca sunt oferte pe internet pentru asta, si chiar mai ieftine decat in magazin. Ce ziceti, merita sa iau doua stampile rotunde?
Multumesc mult!
Laura, multumesc mult! Deci inteleg eu bine? E suficient sa am doar o stampila rotunda? Mai peste tot am citit ca trebuie si una dreptunghiulara pentru paginile traduse, si ca cea rotunda e folosita in principal la facturi si chitante.
Multam de bun venit! Bun gasit! :)
Asa cum spunea si Laura, important e ca stampila sa aiba elementele de identificare, indiferent de forma.
Tine cont si de faptul ca la inregistrarea la tribunal, ca si ulterior in cazul notarilor, va fi necesar sa lasi specimen de semnatura si amprenta stampilei, iar in cazul modificarii acesteia (sa zicem de la forma rotunda la cea dreptunghiulara) va trebui sa prezinti din nou la tribunal noua amprenta.
am si eu o intrebare!
O cunostinta este traducator autorizat, iar in momentul dobandirii autorizatiei, a depus un model de stampila (o foaie stampilata si legalizata in fata notarului) la parchet. Intrebarea mea, si a prietenului meu este daca stampila respectiva a fost patrata, iar acuma vrea sa faca una rotunda, se mai depune incaodata ?? mentionez ca elementele inscrise pe stampila rotunda si ce-a patrata este identica.....
Autorizatie traducator
C_B
Buna ziua,
V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o serie de clarificari privind autorizatia de traducator pe care am obtinut-o in urma cu o ... (vezi toată discuția)