avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Stampila traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Stampila traducator

Buna ziua,

Ma scuzati ca postez din nou pe tema unui subiect discutat de atatea ori pe forum. Vroiam sa intreb daca este vreo problema in faptul ca atunci cand mi-am facut stampila de traducator autorizat am trecut si codul fiscal de la administratia financiara ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:57, 12 Septembrie 2013
Forma, modelul si continutul stampilei traducatorului nu sunt reglementate dar, acestea trebuie sa contina elementele de identificare a persoanei care o foloseste in functie de serviciul prestat.
Din discutiile colegilor, sunt traducatori care si-au facut 2 stampile, una pentru facturi cu mentionarea CUI-ului, - cand era obligatorie stampilarea - si una pentru actele traduse fara CUI.
Am intalnit intamplator un traducator proaspat autorizat care a venit la un centru de stampile cu un model indicat de Ministerul de Justitie care presupunea realizarea stampilei cu informatiile urmatoare in ordinea mentionata.
Ministerul Justitiei
Traducator Autorizat
Nume si prenume
Limba
Numar autorizatie

In 2008, cand am intrebat, nu aveau o indicatie in acest sens. Probabil ca au decis sa stabileasca un model in urma sutelor de solicitari...
In conditiile in care aveti deja elementele de mai sus pe stampila, faptul ca aveti si codul fiscal nu cred ca este o problema.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)
Conþinut ºtampilã traducãtor stepano stepano buna seara! am primit autorizatia de traducator si as dori sa va intreb daca stampila trebuie sa contina cif-ul, luand in considerare faptul ca trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Model stampila ika ika Buna seara, Am obtiut recent autorizatia de traducator, urmeaza sa depun la tribunal cererea de inregistrare ,autorizatia in original si copie, specimenul ... (vezi toată discuția)