avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stampila societatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stampila societatii

Buna ziua.
Cate modele de stampile poate avea o societate intr-o singura perioada de timp. Eu stiam ca una singura, nu doua feluri de stampila.
Astept raspuns.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:11, 22 Mai 2009
Puteti folosi mai multe modele de stampile, dar la banca e indicat sa folositi numai una dintre ele.
Stampila patrata pentru antet si cea rotunda care se aplica alaturi de semnatura reprezentantilor unitatii.
Cea patrata nu e obligatorie.
Unele firme folosesc ( si eu la fel) stampila rodunda pentru banca. Triunghiulara pentru casierie. Dreptunghiulara mica pentru transferuri , avize de insotire. Dreptunghiulara mare pentru antet. Dar nu e o regula stricta, se pot folosi si alte forme in acelasi timp. La banca se cere specimen de semnatura si amprenta stampilei si-atunci sigur ca trebuie sa folosim numai aceeasi stampila la banca sau mai bine zis la aceeasi banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)
..oficial sau .. fals ?? tutu12 tutu12 In urma unui raspuns primit din partea Directiei de Asistenta Sociala , am fost informat ca a fost consiliat un minor la un centru . facand o adresa catre ... (vezi toată discuția)