avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ..OFICIAL SAU .. FALS ??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

..OFICIAL SAU .. FALS ??

In urma unui raspuns primit din partea Directiei de Asistenta Sociala , am fost informat ca a fost consiliat un minor la un centru .
facand o adresa catre acel centru , acesta-mi trimite un raspuns cu ..antetul ,,Directia generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului , semnata de catre un sef de centru dar .. cu o stampila triunghiulara !
lipsa stampilei rotunde nu denota faptul ca acea hartie poate sa fie ... un fals ??
Multumesc , pentru raspunsuri !!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2010
tutu12, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 17:20, 16 Iunie 2010
Nu, intrucat se pot face verificari atat in registrele de corespondenta cat si in baza informatica, in dosarul instrumentat, etc. iar stampilele dupa 01.01.2007 numai sunt obligatorii, in Romania se folosesc inca datorita uzantei si a obiceiului .
.. cred ca nu-i adevarat , domnule avocat !
.. Ziceti-mi si mie articolele de lege care sustin afirmatiile dumneavoastra !
Si cu stampila rotunda poate fi un fals. Ca e triunghiulara, patrata sau rotunda nu cred ca are importanta. Verificati si prin alt mod daca documentul respectiv e autentic. Tot scanadalul cu diplomele false de acum ceva ani avea la baza niste mari si frumoase stampile rotunde cu antetul universitatilor, ministerului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila societatii mariamem mariamem Buna ziua. Cate modele de stampile poate avea o societate intr-o singura perioada de timp. Eu stiam ca una singura, nu doua feluri de stampila. Astept ... (vezi toată discuția)
Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie stampilarea contractelor? ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, vreau sa stiu daca este obligatorie stampilarea contractelor in general si ce text de lege reglementeaza asta. (vezi toată discuția)