avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legea 76/2010 -
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legea 76/2010 -

Buna ziua,
Am o firma care apare pe site ul Recom ca fiind in Dizolvare judiciara cf. art. 237 din Legea 31/1990 din mai 2008 .Acum conform noi legi in care spun ca vor radia din oficiu firmele aflate in dizolvare sau insolventa sa sper ca voi fii radiat din oficiu conform acestei noi legi ?Intru in categoria societatilor in dizolvare?Ce inseamna dizolvare fara lichidare?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
coroana regala, utilizator

Alte discuții în legătură

Referitor radiere srl leomi leomi Buna ziua, Va retin atentia in legatura radierea unui SRL al carui asociat unic sunt eu, firma nu are datorii, si stadiul firmei (de pe site-ul ReCom Online ... (vezi toată discuția)
Lichidare pentru srl dizolvat de tribunalul bucuresti la cererea rc mihai0204 mihai0204 Buna ziua, În 2003 am înființat o societate (la care sunt unic acționar) pe care însă nu am folosit-o și pentru care nu am depus doar o ... (vezi toată discuția)
Radiere firma sandubo sandubo Am o societate care se afla de 3 ani pe Recom in situatie de dizolvare judiciara. Cat ar mai putea dura pana o vor radia din oficiu? Multumesc! (vezi toată discuția)