ce e de facut? stiu ca am dreptul unui avocat din oficiu.
De ce acte am nevoie sa le anexez la cererea catre judecatorie, si ce ar trebui sa contina aceasta cerere?Cum ar trebui intocmita?
buna ziua.
pentru a beneficia de serviciile unui avocat din oficiu, puteti formula o cerere in acest sens, la Baroul de avocati din orasul de domiciliu.
Buna ziua!
Puteti beneficia de ajutor public judiciar daca indepliniti conditiile din ordonanta de mai jos: [ link extern ]
Cererea o faceti instantei de judecata si anexati documentele enuntate in ordonanta.
ce e de facut? stiu ca am dreptul unui avocat din oficiu.
De ce acte am nevoie sa le anexez la cererea catre judecatorie, si ce ar trebui sa contina aceasta cerere?Cum ar trebui intocmita?
nu oricine si oricum poate beneficia de un avocat din oficiu deoarece trebuie sa demonstrati ca aveti un anumit venit. si nici nu e recomandat un avocat din oficiu.
Nu aveti dreptul ala un avocat din oficiu, ci doar la o asistenta juridica gratuita, adica suportata de stat. Avocatura este profesie liberala. pentru acarsta tebuie sa aveti venituiri mai mici de 500RON/luna si sa indepliniti alte conditii cele puteti afla de la Barou.
Oricum, nu as recomanda un avocat din oficiu....si in nici un caz sa va prezentati fara avocat.Partajul este una dintre cele mai complexe actiuni...si costisitoare.Si nu cred ca asteptati ca cineva sa depuna atata efort gratis( doar taxa de timbru este de 3% din valoarea masei partajabile. Mai bine amanati pentru cand aveti bani
Fiind vorba despre un partaj deci despre un interes patrimonial major ar trebui sa faceti un efort in a va angaja un avocat care sa va reprezinte interesele cu profesionalism.
Este doar un sfat prietenesc! Alegerea va apartine dvs!
Alte discuții în legătură
Notice avocat uk
MihaiAndy
Buna ziua ...in urma cu 4Luni am mers la un avocat din Uk Din pacate nu prea ...profesional si lipsa de experienta in fine.....dar in data de 15-04-2018am ... (vezi toată discuția)