avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare

Am terminat studiile superioare de lunga durata in 2008, am fost evaluata cu "exceptional" la sfarsitul anilor 2008 si 2009, dar cand s-au discutat promovarile, mi s-a dat o treapta, dar mi s-a luat o gradatie, respectiv, am primit 6 lei in plus la salariu. Formula dupa care am fost "promovata" nu functioneaza pe grila de salarizare in nicio alta parte. Cu toate acestea, mi se spune ca este legal ce s-a infaptuit, desi au fost cazuri de "salt" peste 6 trepte odata! Ce ma sfatuiti sa fac? Lucrez intr-o institutie de stat, dar cu autofinantare. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 15:02, 25 Mai 2010
Logic era sa vi se ia treapta insa, in functie de vechime, sa vi se dea grad si nu invers. Treapta priveeste salariatii incadrati fara studii superioare, iar gradul salariatii incadrati cu studii superioare.
Formulati in scris o cerere in care solicitati sa vi se explice modul de salarizare si abia apoi puteti formula contestatii.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legile salarizarii deliasindia deliasindia VA ROG CINE POATE SA-MI EXPLICE In baza art.4 alin 2 Anexa 1 cap II din Legea 284/2010 coroborat cu art.6 alin 1 din legea 285/2010: \"Absolventii ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Promovarea intr-o treapta superioara bertzi bertzi Buna ziua! La 1 decembrie 2008 s-a angajat prin concurs un casier/magaziner II (pentru ca a mai functionat intr-o alta unitate pe functia de casier). Va rog ... (vezi toată discuția)