avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reducere pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reducere pensie

Se tot vorbeste de reducerea pensiilor. În ce condiţii se poate modifica o decizie de pensionare? Vor urma procese vizând acest aspect!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:03, 29 Mai 2010
pensia ramana aceeasi din decizie. retinerile vor fi altele, mai mari. Va fi asa, daca nu se schimba nimic cu privire la pensionari. Masura asta va fi temporara, se zice..
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
Deciziile de pensie nu se modifica, mai exact spus nu se modifica punctajul mediu anual al pensionarilor.

Va fi micsorata valoarea punctului de pensie, care este stabilita prin act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intre 2015 si 2021 am fost incadrat la pensie de invaliditate. ... Popval Popval Buna ziua, Intre 2015 si 2021 am fost incadrat la Pensie de invaliditate. Zilele acestea am primit noua Decizie, pe care as dori sa inteleg care este modelul ... (vezi toată discuția)
Indexarea pensiilor de la 1 februarie timodemi timodemi Am si eu o nelamurire cu privire la indexarea pensiilor hotarata azi de guvern.Am iesit la pensie in iulie 2012 avand realizate 2.44puncte,adica 1770 ... (vezi toată discuția)
Atentie ! valoare punct pensie e 732 pina la 1 iunie ? sch sch Azi s-a anuntat ca val. pct. pensie va fi cca.630 de la 1 iunie. Am indeplinit de mult conditiile pt. pensionare la limita de virsta, dar nu m-am decis. Vreau ... (vezi toată discuția)