avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Mesajele userilor - le citeste cineva?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Mesajele userilor - le citeste cineva?

Scriu de ceva vreme pe acest forum, insa acum nu prea mai inteleg prea multe din unele topicuri.
Intrebarea mea ar fi daca acest forum mai are sau daca a avut vreodata moderatori si care este rolul lor? De la unul din ei(ca numai 3 se legitimeaza...si doar unul e mai activ=D> ) am aflat de niste batai crunte administrate de unii useri asupra campilor:)) insa probabil la urma "faptuitorul" va fi recompensat cu un premiu:O Wellcome to Romania:))
Si atunci un om care are o problema si nu are cunostinte de specialitate va putea pune baza pe vreun raspuns dat in aceste conditii (si care nu este corectat relativ repede de alt user)??? Sau mai bine toate raspunsurile ar trebui sa fie de forma : "consultati un avocat...sau un contabil...sau pe mama-mare:)".
Stiu ce o sa spuneti: ca acest forum nu rezolva problemele total ci are doar un rol consultativ (de care nici Parlamentul nu tine cont:)):)):)) ), bla-bla...dar...intrebarea mea tot ramane...si nu neaparat eu vreau un raspuns.
P.S.: Tot respectul pt cei care scriu responsabil, chiar daca in unele cazuri cu mici scapari insa prin completari sau discutii tot se ajunge la o solutie. Felicitari, mai ales ca o faceti benevol.=D>
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 20:22, 19 Aprilie 2007
le citeste multa lumea. insa,de multe ori, e greu sa moderezi sute de mesaje zilnic, mai ales ca temele sunt extrem de diverse.
Nu vreau sa tin partea nimanui, dar daca tu crezi ca acest sait nu e moderat, ia trage cu un ochi pe saitul baroului Bucuresti... Poti sa urli acolo, nu te baga nimeni in seama... Chiar ma intreb ce s-ar intampla daca ar injura careva...
Eu astept de peste o luna un raspuns acolo, rasp legat de numarul care imi tine loc de nick. Deci e clar ca nu-mi poate raspunde nimeni decat un admin. Dar... probabil ca doarme langa conducerea baroului... :D

ia trage cu un ochi pe saitul baroului Bucuresti... Poti sa urli acolo, nu te baga nimeni in seama... Chiar ma intreb ce s-ar intampla daca ar injura careva...

:)) am avut si io ast' gand, fugar e drept:D (verificarea pulsului site-ului baroului) dar se vede de la o posta ca e mort:))

.....cum moarta aveam sa fiu si io azi, daca ast'lalt gand (de a participa la manifestatia, cica spontana de la universitate, strigand: jos bashescu, sus.....:-/:-/ ) n-ar fi fost la fel de fugar:))
Mai striga lumea sus cineva... oricine???
Cred ca ne-am saturat de astia de sus...
Ciudat e ca am auzit la televizor ca sunt de dimineata oameni acolo, insa eu am fost in zone intre 15 si 16 si... era liniste si pace!!! Sau poate eram prea preocupata de actele mele???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperire legala Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)
Comunitate avocatnet.ro: facilitati noi Admin Admin Saptamana asta o sa lansam cateva facilitati noi pentru comunitatea Avocatnet.ro. Mai intai, o sa fie posibil ca utilizatorii sa isi faca prieteni printre ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)