avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... incurcatura....
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

incurcatura....

Buna ziua,cer si eu un sfat :
Doresc sa-mi achizitionez locuinta in baza art.9 legea 112/95.
Niste cetateni au facut notificare prin 2003 asupra imobilului respectiv,care in 2009 luna septembrie a fost respinsa de primar deoarece acestia nu au putut face dovada calitatii de proprietar.Dupa ce a-m primit decizia primarului a-m depus cererea de cumparare care a fost respinsa de cei de la administatia Fondului Locativ din urm.motive:
......dipozitia primarului nu are specificata mentiunea : ramas definitiv.
......este necesara mentiunea privind radierea procesului de notificare din evidentele de carte funciara.
Va comunic ca pina la aceasta data,decizia primarului nu a fost contestata de catre cei ce au depus notificarea.
Va rog,daca aveti posibilitatea ajutati-ma cu un sfat,ce ar trebui sa fac in acest caz,care sunt termenele de atacare ale dipozitiei primarului de catre cei carora din motivele de mai sus le-au fost respinsa notificarea,precum si cine si cum trebuie sa faca radierea procesului de notificare din evidentele de carte funciara.
Va multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Proces notificare imobil - termene/proceduri? damian088 damian088 Buna ziua,cer si eu un sfat : Doresc sa-mi achizitionez locuinta in baza art.9 legea 112/95. Niste cetateni au facut notificare prin 2003 asupra imobilului ... (vezi toată discuția)
Notare în cartea funciară Annick Annick Bună ziua, Sunt proprietarul unui imobil notat în cartea funciară ca urmare a unei notificări la Legea 10/2001. Totul a început în urmă cu 10 ani când ... (vezi toată discuția)
Stergerea unei notificari la pmb sau schimbrea solutiei unui proces moisedoru moisedoru Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament , intr-o casa nationalizata , cumparata in 1997 , prin legea 112 , acolo locuind din 1987. Am vrut sa vand acest ... (vezi toată discuția)