avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stergerea unei notificari la pmb sau schimbrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stergerea unei notificari la pmb sau schimbrea solutiei unui proces

Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament , intr-o casa nationalizata , cumparata in 1997 , prin legea 112 , acolo locuind din 1987. Am vrut sa vand acest apartament anul acesta si am aflat ca exista o notificare asupra acestuia. In anul 2002 a fost un proces cu privire la acest apartament ,cerandu-se anularea contractului de vanzare-cumparare , de catre vecina de la parter, solutionat in 2003 , cu "cerere a fost perimata". Va rog Domnilor un sfat , ce ar trebui sa fac pentru anularea acelei notificari sau schimbarea solutiei acelui proces,eu nefiind parte din el . Va multumesc , cu stima .
Cel mai recent răspuns: moisedoru , utilizator 22:10, 21 Septembrie 2015
Daca solutia a fost perimarea cererii,trebuie sa obtineti un certificat de grefa si sa cereti radierea acestei mentiuni de la Cartea Funciara
Va multumesc pentru ajutorul acordat! M.D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu notificare legea 10/2001 Artigas Artigas Va salut, Poate fi vandut un imobil in legatura cu care fostul proprietar a depus o notificare la PMB pe Legea 10/2001 acum 10 ani ? Acesta nu a completat ... (vezi toată discuția)
Notare în cartea funciară Annick Annick Bună ziua, Sunt proprietarul unui imobil notat în cartea funciară ca urmare a unei notificări la Legea 10/2001. Totul a început în urmă cu 10 ani când ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare legea 112 ged ged Un chirias intr-un imobil nationalizat cumpara in 1997 pe legea 112 apartamentul din vila nationalizata cu decret 92/1950. Fac cu el un antecontract de ... (vezi toată discuția)